Algemene Pinautomaten

Bij esmePay kan u uw pinautomaat kopen of krijgen! Lees hieronder waarom wij de beste leverancier zijn voor uw algemene pinautomaten. Over het algemeen zullen de klanten aan de kassa betalen of aan hun tafel zelf. Voor onze pinautomaten is dit geen enkel probleem. De pinautomaten hebben een uitstekend bereik waardoor ze een transactie kunnen uitvoeren op bijna elke plek! Daarnaast zijn onze pinautomaten gemakkelijk te installeren en heel soepel in gebruik. Ook verwerken wij erg snel de transacties dus krijgt u het geld snel op uw bankrekening gestort! En niet te vergeten voldoen al onze pinautomaten aan de veiligheidseisen.

algemene pinautomaat

Waarom esmePay?

EsmePay biedt u de beste deals! Weet u nog zeker of u onze nieuwste klant wilt zijn? Lees meer over esmePay en onze pinautomaten. Zo komt u erachter dat wij de beste zijn!

  • Goed bereik
  • Scherpe prijs
  • Geen maandelijkse kosten
  • Integratie met onze partners
  • 24/7 service en support
  • Vlotte transacties
  • Lage kosten

Een pinautomaat met goed bereik!

De algemene pinautomaten van esmePay hebben een uitstekend bereik! Hierdoor vinden uw betalingen erg gemakkelijk plaats. Of de pinautomaat bij de kassa staat of wordt gebruikt op het terras maakt niet uit. U kan er vanuit gaan dat de transactie zal slagen!

De scherpste prijs voor de algemene ondernemers!

Bij esmePay bieden we u de scherpste prijs voor uw algemene pinautomaten. Dankzij onze kennis weten wij precies wat u zoekt in een pinautomaat. Hierdoor kunnen we u de beste pinautomaten aanbieden voor de beste prijs.

NEXgo vast pinautomaat
algemene pinautomaat betaling

Geen maandelijkse kosten!

Bij esmePay betaald u een eenmalig bedrag. Normaal gesproken betaald u nog voor de sim-kaart en de licensie kosten. Wij nemen deze kosten voor u op onze rekening.

Integratie met onze partners

Al onze pinautomaten kunnen geintegreerd worden met de kassasystemen van onze partners. Een van onze partners is Eqpos, wilt u meer informatie hebben over deze koppeling of over hun kassasystemen bezoek hun Website !

24/7 service en support

esmePay biedt u 24/7 service en support! Wij vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten. Heeft u vragen of problemen dan kan u ons altijd een bericht sturen.

Vlotte transacties

De transacties bij onze pinautomaten verlopen altijd erg vlot! Dit komt onderandere door het goede bereik van onze pinautomaten. Ook storten wij het geld snel op uw rekening! maandag tot donderdag wordt het de volgende dag gestort. Alle transacties van vrijdag tot zondag worden op maandag gestort.

Lage kosten voor uw algemene pinautomaat

De kosten bij esmePay zijn laag. Door onze scherpe deals kan u gemakkelijk pin betalingen accepteren binne uw algemene onderneming. Onze prijs is de nummer 1 reden dat vele klanten u al voorgingen!

algemene pinautomaat betaling vrouw