Vanaf heden zijn wij trotse sponsor van Al-Ayn!


Sinds 2006 zet Al-Ayn zich in voor weeskinderen in Irak. Zo helpt Al-Ayn met huisvesting, kleding, financiën, maar ook educatie en psychische hulp. Elke dag raken Irakese kinderen wees en zijn er duizenden kinderen die de hulp van Al-Ayn hard nodig hebben. Al-Ayn heeft al meer dan 120.000 kinderen geholpen en helpt momenteel ook nog is ruim 60.000 kinderen aan een nieuwe toekomst. Helaas is dit nog lang niet genoeg. Volgens Unicef zijn er momenteel ruim 1 miljoen weeskinderen in Irak. Al deze kinderen verdienen een veilige toekomst.

Net als Al-Ayn zijn wij het er mee eens dat kinderen niet het slachtoffer van oorlogen mogen worden.

Daarom zijn wij partner geworden met Al-Ayn.
Wij doneren bij elke pin-transactie 0,01 aan het goede doel.
Wilt u zelf doneren of meer informatie op doen over Al-Ayn ga dan naar, www.alayn.nl/doneren/

Leave a Comment